Hydrating Eye Cream 15 ml

kr 473,00

Hydrating Eye Cream 15 ml Bidrar til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker rundt øynene, et område som har lavere andel svette- og oljekjertler, noe som gjør huden utsatt for dehydrering.

Beskrivelse

Hydrating Eye Cream 15 ml – Reduserer fine linjer og rynker rundt øynene

 

Produktoversikt

Hydrating Eye Cream 15 ml er spesielt utviklet for å redusere forekomsten av fine linjer og rynker rundt øynene. Dette området har en lavere andel svette- og oljekjertler, noe som gjør huden mer utsatt for dehydrering. Med sin unike formel bidrar denne øyekremen til å gi intens fuktighet og næring til huden rundt øynene, og etterlater den myk og glatt.

Hovedfordeler

  • Bidrar til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker rundt øynene.
  • Klinisk testet for å vise en betydelig økning i hudens fuktighet i løpet av 8 timer.
  • Passer alle hudtyper.
  • Ikke tilsatt parabener.
  • Dermatologisk testet.

Nøkkelfunksjoner

Denne Hydrating Eye Cream kommer i en praktisk 15 ml luftfri pumpe, som sikrer at produktet holder seg friskt og effektivt gjennom hele bruksperioden. Den luftfrie pumpen bidrar også til å forhindre kontaminering av produktet, og gir enkel og hygienisk påføring.

Reduserer fine linjer og rynker

Med sin avanserte formel er Hydrating Eye Cream 15 ml spesielt utviklet for å redusere forekomsten av fine linjer og rynker rundt øynene. Den unike sammensetningen av ingredienser bidrar til å øke hudens elastisitet og fasthet, samtidig som den tilfører intens fuktighet og næring.

Øker hudens fuktighet

Denne øyekremen er klinisk testet for å vise en betydelig økning i hudens fuktighet i løpet av 8 timer. Den bidrar til å gjenopprette og opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse, og etterlater huden rundt øynene myk og smidig.

Passer alle hudtyper

Hydrating Eye Cream 15 ml er formulert for å passe alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den er skånsom og mild, og kan brukes daglig uten å forårsake irritasjon eller ubehag. Den er også egnet for personer med kontaktlinser.

Uten parabener og dermatologisk testet

Vi forstår viktigheten av å bruke produkter som er trygge og skånsomme for huden. Derfor er Hydrating Eye Cream 15 ml ikke tilsatt parabener, som er kjent for å kunne forårsake hudirritasjon. Den er også dermatologisk testet for å sikre at den er mild og effektiv.

Opplev fordelene med Hydrating Eye Cream 15 ml og få en glattere og mer ungdommelig utseende rundt øynene. Denne øyekremen vil gi deg den nødvendige fuktigheten og næringen for å motvirke dehydrering og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Omtaler

There are no reviews yet

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.