Ofte stilte spørsmål

Fyll 2,5 dl melk i et beger tilsett 2 spiseskjeer pulver.

Rist eller bruk blender i 20 sekunder.

Proteinpulver eller fiberpulver kan også blandes inn i shaken ved eget ønske.

Innta 2 shake pr dag for optimal bruk

Ja alle våre Herbalife shake er Veganske glutenfrie Laktosefrie

For å dekke en måneds bruk, anbefaler vi vanligvis å ha mellom 3-4 bokser med Herbalife Shake tilgjengelig. Dette avhenger av om du velger å ta 2 eller 3 porsjoner med  Herbalife Shake per dag

På toppen av listen over våre bestselgende produkter finner du Herbalife Shake, Fiberpulver, Urte-te, Aloe Vera Juice og Proteinpulver. Dette er de mest populære produktene som våre kunder kjøper

Har du lyst til å gå ned i vekt? Ønsker du mer energi i hverdagen din? Kanskje du vil oppnå en sunnere balanse i kostholdet ditt med enkle produkter?

Jeg er her for å støtte deg. Sammen kan vi jobbe mot dine mål. Jeg tilbyr veiledning innen kosthold, trening og livsstil – alt for å hjelpe deg å oppnå det du ønsker

For de som ønsker å gå ned i vekt, anbefaler vi vår vektnedgangspakke.med Protein. Den gir kroppen din viktige næringsstoffer samtidig som du effektivt kan gå ned i vekt.

Med våre pakker får du ikke bare bedre kontroll over blodsukkeret, men du unngår også småspising og overspising – alt som hjelper deg på veien mot dine mål

 

 

 

Normalt sett tar leveringstiden et sted mellom 3 til 7 dager i hele Norge. Det er imidlertid verdt å merke seg at værforhold kan også spille en rolle i dette.

Den nøyaktige leveringstiden påvirkes av flere faktorer, inkludert hvordan transporten fungerer for øyeblikket og hvor mange bestillinger vi håndterer samtidig.

I tillegg kan tilgjengeligheten av varene på vårt hovedlager og hastigheten som lageret klarer å behandle bestillingen din, påvirke hvor raskt du mottar pakken. I noen tilfeller kan også værforhold underveis påvirke leveransen.

Normalt 3-7 dager i hele Norge.

Det er veldig begrenset mulighet til å kansellere en bestilling etter at den allerede er lagt inn, fordi vi vanligvis sender ut varene ganske raskt etter at bestillingen er mottatt.

Vi har begrenset mulighet til å kansellere bestillingen, med mindre vi allerede har startet prosessen med pakking og klargjøring av produktene på lageret vårt for forsendelse.

Dette betyr at vi trenger å få beskjed ganske raskt etter at du har bestilt – helst innen noen få timer – for å ha en reell mulighet til å avbryte bestillingen før den går for langt. Ettersom vi jobber med å behandle bestillinger raskt, kan vi dessverre ikke alltid love at vi kan få til kanselleringen.

I stedet har du muligheten til å benytte deg av angreretten. Når vi har fullført behandlingen av bestillingen din, sender vi deg en e-post med et angrerettskjema. Dette skjemaet må du fylle ut og sende tilbake til oss via e-post.

Viktig å merke seg er at det er ditt ansvar som kjøper å dekke kostnadene for å returnere varene til oss hvis du velger å benytte angreretten. Du kan enten hente pakken og sende den tilbake, eller du kan la være å hente den ut, men da vil vi fakturere deg 250 kr for de kostnadene vi pådrar oss for returfrakten.

Beklager, men vi kan dessverre ikke godta retur av åpnede produkter.

Dette inkluderer også tilfeller der du kjøper et produkt som en del av en pakkepris. Hvis du for eksempel kjøper en 3-pack med Herbalife-shake, regnes dette som én pakke og ikke tre separate produkter. Det betyr at hele pakken må returneres i uåpnet tilstand, da vi ikke kan akseptere retur av enkeltelementer fra en slik pakke.

Vi ønsker å sikre kvaliteten og sikkerheten til våre produkter for alle kundene våre, og derfor må vi be om at hele pakken sendes tilbake hvis du ønsker å returnere den.

Når det gjelder returer, er det aller enkleste å gi oss beskjed via e-post før du sender noe tilbake. Dette er en liten innsats som virkelig hjelper både oss og deg med å holde ting ryddig og greit.

Vi vil gjerne minne deg på at som vår kjære kunde har du rett til å ombestemme deg uten å gi noen spesiell grunn. Dette kan gjøres innen 30 dager etter at du mottok pakken, eller hvis den har ligget urørt i butikken i 14 dager.

Det er viktig å merke seg at angrefristen ikke gjelder hvis du sender en pakke i retur uten å gi oss en liten heads-up. Dessverre betyr dette at vi må pådra oss ekstra kostnader, inkludert frakt og administrative utgifter. Akkurat nå ligger gebyret på 500 kr for pakker som ikke blir hentet, dersom vi ikke har fått beskjed om returen og pakken går i retur.

Hvis du velger å benytte deg av angrefristen, men ikke har lyst til å hente pakken i post i butikken, så vil vi sende deg en faktura på 250 kr for fraktkostnader tilbake til oss.

Vi setter pris på deg som kunde og ønsker å gjøre prosessen så smidig som mulig for deg. Ikke nøl med å ta kontakt via e-post hvis du har spørsmål eller behøver hjelp.

Nei, her hos oss er det ingen bindingstid eller abonnements-feller når du handler varer. Du velger enkelt det du ønsker, når det passer deg. Ingen stress, bare frihet til å bestille akkurat det du trenger når det passer deg.

Vi sender alle våre pakker rett fra fabrikken vår i Amsterdam. Dette skyldes at Herbalife-produkter ikke blir produsert i Norge, og vi har heller ikke et eget lager her i Norge.

Derfor kommer alle produktene våre fra vårt lager i Europa. Det er ingenting å bekymre seg for når det kommer til ekstra kostnader eller toll. Det du ser i kassen på nettbutikken, er det du betaler – ingen overraskelser.

Leveringstiden er vanligvis rundt 3-7 dager for kunder i Norge. Vi ønsker å gjøre hele prosessen så smidig som mulig for deg, slik at du kan nyte Herbalife-produktene uten bekymringer!”

Vi Selger leverer Herbalife-produkter til alle deler av Norge.

Vi har tilfredse Herbalife-kunder over hele landet.

Gjør en enkel og kjapp bestilling via vår nettbutikk, så sender vi pakken til din adresse.

Nei, dette nettstedet blir drevet av meg, Jim Lillemark, som et selvstendig Herbalife-medlem.

Hvis du er et annet Herbalife-medlem, så er dette ikke stedet for deg å handle. Du skal bestille gjennom MyHerbalife.no

Men hei, til deg som allerede har handlet Herbalife-produkter her – du er en del av gjengen! La oss holde denne fine stien gående. Bestill gjerne mer fra meg, og vi kan fortsette denne flotte reisen sammen