www.herba-shake.no

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar: Alt du trenger å vite om Herbalife

Herbalife er her for å hjelpe deg på veien til bedre helse og velvære. Vi tilbyr støtte innen kosthold, trening og livsstil for å hjelpe deg med å oppnå dine mål og føle deg best mulig. Enten du ønsker å gå ned i vekt, øke energinivået ditt eller oppnå en balansert kosthold, har vi det du trenger for å komme i gang. Vi er her for å støtte deg på reisen mot en sunnere livsstil.

Hvordan tilbereder jeg Herbalife Shake?

Herbalife Shake er en populær måte å få i seg næringsrike ingredienser på en enkel og praktisk måte. For å tilberede en deilig shake, følg disse enkle trinnene:

  1. Fyll et beger med 2,5 dl melk.
  2. Tilsett 2 måleskjer / spiseskjeer Herbalife Shake-pulver.
  3. Rist begeret grundig i 20 sekunder, eller bruk en blender for å sikre en jevn konsistens.
  4. Om ønskelig kan du også blande inn proteinpulver eller fiberpulver i shaken for å øke næringsinnholdet.

For optimal bruk anbefales det å innta 2 Herbalife Shake per dag. Herbalife Shake er et praktisk alternativ for de som ønsker å få i seg viktige næringsstoffer på en enkel og effektiv måte. Shaken kan tilpasses etter individuelle preferanser ved å blande inn ulike ingredienser som frukt, bær eller grønnsaker.

Det er viktig å merke seg at Herbalife Shake ikke skal erstatte et balansert kosthold, men kan være et nyttig supplement for å dekke kroppens behov for næringsstoffer. For å oppnå best mulig resultat med Herbalife Shake, er det viktig å følge anbefalt dosering og kombinere det med en aktiv livsstil.

De mest populære smakene av Herbalife shake

Når det kommer til Herbalife shake, er det noen smaker som skiller seg ut som favoritter blant våre kunder. Vi er glade for å kunne tilby et bredt utvalg av smaker, men det er visse varianter som selger spesielt godt. Her er de mest populære smakene av Herbalife shake:

Jordbær

Jordbær er en klassisk og tidløs smak som alltid er et sikkert valg. Den friske og søte smaken av jordbær gjør denne varianten til en favoritt blant veldig mange av våre kunder.

Banan

Banan er en annen smak som er svært populær blant våre kunder. Den naturlige sødmen og kremete konsistensen gjør denne varianten til en deilig og tilfredsstillende shake.

Cafe Latte

For de som elsker kaffe, er Cafe Latte et opplagt valg. Denne smaken kombinerer den rike og fyldige smaken av kaffe med den glatte teksturen av en shake.

Summer Berries

Summer Berries er en frisk og fruktig smak som er perfekt for sommermånedene. Denne varianten inneholder en blanding av deilige bær som bringebær, blåbær og solbær.

Smooth Chocolate

For sjokoladeelskere er Smooth Chocolate et must. Denne smaken gir deg den deilige smaken av sjokolade, samtidig som den er sunn og næringsrik.

Vanilje

Vanilje er en klassiker som aldri går av moten. Denne smaken er mild og behagelig, og kan enkelt kombineres med ulike frukter og grønnsaker for å lage din egen personlige shake.

Vi er glade for å kunne tilby et bredt utvalg av Herbalife shake-smaker, slik at du kan finne din personlige favoritt. Uansett hvilken smak du velger, kan du være sikker på at du får en næringsrik og deilig shake som gir deg energi og hjelper deg med å oppnå dine helse- og treningsmål.

Er Herbalife Shake Vegansk, Glutenfri og Laktosefri?

Ja, alle våre Herbalife shake-varianter er veganske, glutenfrie og laktosefrie. Vi forstår viktigheten av å tilby produkter som passer for ulike kostholdspreferanser og allergier, og derfor har vi utviklet våre shakes med omsorg for å imøtekomme disse behovene.

Våre Herbalife shake-varianter er laget av nøye utvalgte ingredienser av høy kvalitet. De er formulert uten animalske produkter, inkludert melk og meieriprodukter, noe som gjør dem egnet for veganere. I tillegg er de også glutenfrie, noe som betyr at de ikke inneholder hvete, bygg eller rug, som er kilder til gluten. Dette gjør dem ideelle for personer med glutenintoleranse eller cøliaki.

Vi har også tatt hensyn til de som har laktoseintoleranse eller foretrekker å unngå laktose. Våre Herbalife shake-varianter er laktosefrie, noe som betyr at de ikke inneholder melkesukkeret laktose. Dette gjør dem lettere fordøyelige for personer med laktoseintoleranse.

Uansett om du er veganer, har glutenintoleranse eller laktoseintoleranse, kan du trygt nyte våre Herbalife shakes. De er ikke bare næringsrike og deilige, men også tilpasset for å passe dine spesifikke kostholdsbehov.

Vi er stolte av å kunne tilby produkter som er veganske, glutenfrie og laktosefrie, slik at alle kan nyte fordelene av Herbalife shakes uten å bekymre seg for allergier eller kostholdspreferanser.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om våre Herbalife shake-varianter.

Hvor mange Herbalife shake trenger jeg til 1 måneds bruk?

Når det gjelder å planlegge for en måneds bruk av Herbalife Shake, er det viktig å vurdere hvor mange porsjoner du ønsker å ta per dag. Vanligvis anbefaler vi å ha mellom 3-4 bokser med Herbalife Shake tilgjengelig for å dekke en måneds forbruk. 

Du finner Herbalife Shake 3 Pack her

Du finner Herbalife Shake 4 Pack her

Hvis du velger å ta 2 porsjoner med Herbalife Shake per dag, vil 3 bokser være tilstrekkelig for en måneds bruk. Dette vil gi deg nok shake til å nyte en sunn og næringsrik måltidserstatning to ganger om dagen. Dersom du derimot foretrekker å ta 3 porsjoner med Herbalife Shake per dag, vil det være lurt å ha 4 bokser tilgjengelig. Dette vil sikre at du har nok shake til å erstatte tre måltider hver dag i løpet av en måned. 

Det er viktig å merke seg at disse anbefalingene kan variere avhengig av individuelle behov og mål. Uansett hvor mange bokser du velger å ha tilgjengelig, er det viktig å følge anbefalingene for bruk og oppbevaring for å sikre optimal kvalitet og holdbarhet av produktet. Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg når det gjelder å planlegge for en måneds bruk av Herbalife Shake. Hvis du har flere spørsmål eller trenger ytterligere veiledning, er vi alltid her for å hjelpe deg.

Hva koster 1 boks med Herbalife shake?

Prisen på en enkelt boks med Herbalife shake er vanligvis 558 kr. (siste prisendring av Herbalife mars 2024)

Dette er den ordinære utsalgsprisen som du kan forvente å betale hvis du kjøper produktet individuelt.

Imidlertid tilbyr vi også forskjellige pakker som kan gi deg mer verdi for pengene og gjøre prisen mer gunstig. Ved å kjøpe en pakke med flere bokser Herbalife shake, kan du spare penger sammenlignet med å kjøpe dem enkeltvis.

Ved å kjøpe i større kvantum kan du dra nytte av rabatter og spesialtilbud som kan gjøre Herbalife shake mer økonomisk. Prisene på pakkene vil variere avhengig av antall bokser du kjøper, men jo flere bokser du kjøper, desto mer kan du spare pr boks.

Våre mest populære Herbalife produkter

Vi er glade for å kunne dele våre mest populære Herbalife produkter med deg. Disse produktene har blitt favoritter blant våre kunder, og vi er stolte av å kunne tilby dem til deg.

På toppen av listen over våre bestselgende produkter finner du Herbalife Shake. Denne næringsrike og smakfulle shake er en perfekt måte å starte dagen på. Den er rik på essensielle næringsstoffer og gir deg en god start på dagen.

Fiberpulver er også et av våre mest populære produkter. Dette tilskuddet hjelper til med å opprettholde en sunn fordøyelse og kan bidra til å redusere sultfølelsen mellom måltidene.

Urte-te er en annen bestselger. Denne deilige teen er laget av nøye utvalgte urter og har en beroligende effekt på kroppen. Den er perfekt for å nyte en avslappende stund etter en travel dag.

Aloe Vera Juice er også en favoritt blant våre kunder. Denne forfriskende juicen er kjent for sine mange helsefordeler. Den bidrar til å opprettholde en sunn fordøyelse og kan også være bra for hud og hår.

Til slutt har vi Proteinpulver, et populært produkt blant de som er opptatt av trening og muskelvekst. Dette proteinrike tilskuddet hjelper til med å bygge og vedlikeholde muskelmasse.

Vi er glade for å kunne tilby disse populære Herbalife produktene til deg. Vi håper du finner noe som passer dine behov og ønsker. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger veiledning.

Anbefalt vektnedgangspakke for effektivt vekttap

For de som ønsker å gå ned i vekt, anbefaler vi vår vektnedgangspakke med protein. Denne pakken gir kroppen din viktige næringsstoffer samtidig som du effektivt kan gå ned i vekt.

Vår vektnedgangspakke er spesielt utviklet for å hjelpe deg på veien mot dine vektmål. En av fordelene med denne pakken er at den gir bedre kontroll over blodsukkeret. Dette er viktig fordi stabilt blodsukker bidrar til å redusere søtsug og cravings.

En annen fordel med vår vektnedgangspakke er at den hjelper deg å unngå småspising og overspising. Dette er vanlige utfordringer når man prøver å gå ned i vekt, og vår pakke gir deg verktøyene du trenger for å takle disse utfordringene.

Vår vektnedgangspakke inneholder protein, som er viktig for å opprettholde muskelmasse under vekttapet. Protein bidrar også til å mette deg og holde deg energisk gjennom dagen.

Vi anbefaler vår vektnedgangspakke til alle som ønsker å gå ned i vekt på en sunn og effektiv måte. Med denne pakken får du både de nødvendige næringsstoffene kroppen din trenger, samt verktøyene for å håndtere utfordringer underveis.

Velg vår vektnedgangspakke med protein og start reisen mot en sunnere og mer fornøyd versjon av deg selv.

Må jeg ha oppfølging når jeg kjøper Herbalife produkter?

Valget om oppfølging når du handler Herbalife-produkter er helt ditt. Vi tilbyr valgfri oppfølging for å tilpasse oss dine ønsker og behov. Enten du foretrekker veiledning eller ønsker å utforske produktene selvstendig, er vi her for å støtte deg. Kontakt oss når som helst for informasjon og hjelp med Herbalife-produkter.

Det koster vanligvis ca. 590 kr å bli medlem av Herbalife. Denne prisen inkluderer også årsavgiften for det første året. Årsavgiften kan variere avhengig av medlemsnivå, vanligvis fra 15% til 50%. Prisområdet for medlemsavgiften per år ligger på 91,25 NOK til maksimalt 662,50 NOK. For eksempel, når du når Supervisor-nivået (50%), betaler du 662,50 kr for medlemsavgiften.

Spørsmål og svar: Alt du trenger å vite om frakt, levering og angrerett

Leveringstid og faktorer som påvirker den

Vanligvis tar leveringstiden mellom 3 til 7 dager over hele Norge, men værforhold kan også påvirke dette. Faktorer som transporttilstand og bestillingsvolum spiller inn på den nøyaktige leveringstiden.

Tilgjengeligheten av varer på vårt hovedlager og lagerets behandlingstid kan også påvirke leveringshastigheten. Vi jobber kontinuerlig for å sikre rask behandling av bestillinger.

Værforhold underveis kan også føre til forsinkelser. Vi streber alltid etter å minimere disse forsinkelsene og gjøre vårt beste for å levere pakken din så raskt som mulig.

Selv om vi vanligvis leverer innen 3 til 7 dager, kan visse faktorer utenfor vår kontroll påvirke leveringstiden. Vi står imidlertid klare til å hjelpe deg hvis du har spørsmål eller bekymringer om leveringen.

Hvor sendes pakkene fra?

Alle våre pakker sendes direkte fra vår fabrikk i Nederland. Det skyldes at Herbalife ikke produserer eller har lager i Norge.Derfor kommer produktene våre fra vårt lager i Europa. Du trenger ikke bekymre deg for ekstra lang leveringstid eller ekstra kostnader eller toll når du handler hos oss – prisen du ser i handlekurven er det du betaler. Leveringstiden for kunder i Norge er vanligvis rundt 3-7 dager. Vi jobber hardt for å sikre rask og effektiv levering, slik at du kan nyte Herbalife-produktene uten bekymringer. Vi samarbeider med pålitelige transportører for å sikre at pakkene dine blir levert trygt og til rett tid. Bestill i dag og opplev fordelene med Herbalife-produkter, levert direkte til deg!

Vi tilbyr rask og pålitelig levering av Herbalife-produkter over hele Norge, inkludert Oslo, Trondheim, Bergen og Tromsø. Uansett hvor du er, kan du enkelt bestille Herbalife-produkter gjennom vår nettbutikk og få dem direkte levert til til dit sted. Besøk nettbutikken vår for et bredt utvalg av produkter, fra kosttilskudd til shakes og proteinbarer. Bestill i dag og kickstart reisen mot en sunnere livsstil!

Ingen bindingstid eller abonnementsfeller når du handler hos oss

Vi tilbyr deg frihet og fleksibilitet når du handler hos oss. Det er ingen bindingstid eller abonnementsfeller. Hos oss kan du velge akkurat det du ønsker, når det passer deg best. Vi tror på kundetilfredshet og ønsker å gi deg den beste opplevelsen uten tvang. Handle stressfritt og enkelt – ingen bindingstid eller abonnementsfeller som begrenser deg. Din tilfredshet er vårt mål, og vi streber etter å gi deg den beste handleopplevelsen uten forpliktelse.

Jeg rakk ikke å hente pakken min. Hva vil skje nå?

Vennligst merk at hvis du ikke henter ut pakken din innen 7 dager i butikk, så sendes den automatisk returneres til oss. I henhold til våre kjøpsvilkår påløper det en avgift på 300 NOK for ikke-utleverte pakker. Denne avgiften blir registrert når pakken returneres tilbake til oss.

Kan jeg avbestille min bestilling?

Vi forstår at du kanskje ønsker å avbestille en bestilling. Vi har begrenset mulighet til å kansellere bestillinger som allerede er under behandling på lageret. Det er viktig å gi oss beskjed så raskt som mulig etter bestillingen, helst innen noen få timer etter du har bestilt.

Hvis bestillingen er klar for forsendelse, vil du motta et angrerettskjema via e-post. Du må fylle ut dette skjemaet og returnere det til oss. Vær oppmerksom på at du må dekke returkostnadene. Du har to alternativer for retur: sende tilbake pakken eller la være å hente den ut, men da vil det påløpe en returavgift på 250 kr.

Vi håper dette gir deg klarhet. Kontakt oss hvis du har spørsmål.

Kan jeg returnere åpnede produkter?

Beklager, men vi kan ikke godta retur av åpnede produkter, inkludert kjøp som en del av en pakkepris. Hvis du for eksempel kjøper en 3-pack med Herbalife-shake, regnes dette som én pakke og må returneres uåpnet. Vi kan ikke akseptere retur av enkeltelementer fra slike pakker. Vår policy er designet for å sikre kvaliteten og sikkerheten til produktene våre for alle kunder. Før du åpner et produkt, vurder nøye om det er det du ønsker, og sjekk at det er riktig for deg. Hvis du har spørsmål, er vårt kundeserviceteam her for å hjelpe. Takk for din forståelse og fortsatte støtte.

 

Hvordan bruke angrerett hos oss?

For enkelhetens skyld, vennligst gi oss beskjed via e-post før du returnerer noe. Dette bidrar til å holde prosessen ryddig og grei for både oss og deg.

Husk at du har rett til å ombestemme deg uten spesiell grunn. Du kan bruke angreretten innen 30 dager etter mottak av pakken, eller hvis den har vært urørt i butikken i 14 dager.

Merk at angrefristen ikke gjelder hvis du returnerer en pakke uten å gi oss beskjed på forhånd. Dette påfører oss ekstra kostnader, inkludert frakt og administrasjon. Gebyret for uavhentede pakker som går i retur for manglende varsling, er for øyeblikket 500 kr.

Hvis du bruker angreretten, men ikke vil hente pakken i butikken, sender vi deg en faktura på 250 kr for returfrakt.

Vi setter pris på deg som kunde og vil gjøre prosessen så enkel som mulig. Ta gjerne kontakt via e-post hvis du har spørsmål eller trenger assistanse.

Er denne nettsiden drevet av Herbalife?

Nei, denne nettsiden er ikke drevet av Herbalife. Jeg er Jim Lillemark, et Selvstendig Herbalife-medlem, og jeg ønsker å hjelpe deg med dine helse- og velværemål. Takk for at du valgte meg som din Herbalife-forhandler. La oss fortsette denne flotte reisen sammen!

En kort introduksjon til Herba-shake.no – Din pålitelige Herbalife-forhandler i Norge

Herba-shake.no startet sin virksomhet som en Herbalife-Nettbutikk i april 2018. Siden den gang har vi vært dedikerte til å tilby våre kunder et bredt utvalg av Herbalife-produkter for å hjelpe dem med å oppnå sine helse- og fitnessmål. Gjennom årene har vi levert tusenvis av pakker til våre kunder i hele Norge, og vi fortsetter å vokse og betjene et stadig økende antall fornøyde kunder. Vi fokuserer på enestående kundeservice og rask levering for å sikre den beste opplevelsen for våre kunder.

Trenger du mer informasjon eller har spørsmål?
Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Er du herbalife kunde eller medlem?
Hva gjelder din kontakt med oss?
Hvordan ønsker du hvordan vi skal svare?
error: Innholdet er beskyttet !!
0
    0
    Din handlekurv
    Vognen din er tomGå tilbake til butikk