www.herba-shake.no

10 forslag til måltider man kan lage vis man vil ned i vekt

10 Raske og Vektnedgangsvennlige Middagsforslag

Ønsker du å gå ned i vekt, men er usikker på hva du skal lage til middag? Ikke bekymre deg, vi har satt sammen 10 raske og vektnedgangsvennlige middagsforslag som vil hjelpe deg på veien mot dine vektmål.

1. Grillet kylling med grønnsaker

Grill kyllingfilet og server den med en enkel salat bestående av bladgrønnsaker, agurk, tomater og en lett dressing. Denne retten er rik på protein og fiber, og vil mette deg godt.

2. Ovnsbakt laks med brokkoli

Legg laksfilet og brokkolibuketter på et bakepapir, drypp over litt olivenolje, sitronsaft, salt og pepper, og bak i ovnen til fisken er ferdig. Denne retten er full av omega-3 fettsyrer og næringsstoffer.

3. Quinoasalat med grønnsaker

Kok quinoa og bland det med fargerike grønnsaker som cherrytomater, agurk, avokado og fetaost. Topp med en sitronbasert dressing for en frisk og mettende salat.

4. Taco-salat

Lag en taco-inspirert salat med karbonadedeig, bønner, mais, salsa og en lett dressing. Server det i en stor bolle eller wrap for en smakfull og mettende middag.

5. Fylte paprika

Fyll paprika med en blanding av brun ris, sort bønner, mais og tomater, og bak dem i ovnen til de er møre. Denne retten er både fargerik og smakfull.

6. Kyllingwok med nudler

Wok strimlet kylling med en rask wokblanding av frosne grønnsaker og nudler, krydret med soyasaus og ingefær. Denne retten er enkel å lage og full av smak.

7. Rask tunfisksalat

Bland tunfisk med kikerter, agurk, tomater og oliven, og kle det med en sitron- og olivenoljebasert dressing. Denne salaten er rik på proteiner og sunne fettsyrer.

8. Vegetarisk quesadilla

Lag en quesadilla med fullkornstortilla, revet ost, sorte bønner og grønnsaker. Stek den i pannen til osten smelter. Denne retten er smakfull og mettende.

9. Ovnsbakte søtpotetfries

Skjær søtpoteter i fries-form, krydre med paprikapulver og bak dem i ovnen til de blir sprø. Disse søtpotetfriesene er en sunnere alternativ til vanlige pommes frites.

10. Rask og enkel suppe

Kok opp grønnsaksbuljong, tilsett frossen grønnsaksblanding og kok til grønnsakene er møre. Tilsett eventuelt litt kokt kylling eller linser for ekstra proteiner. Denne suppen er rask å lage og mettende.

Disse raske og enkle måltidene er næringsrike og bidrar til vektnedgang når de kombineres med et generelt sunt kosthold og en aktiv livsstil. Pass på å velge magre proteinkilder og ha et variert utvalg av grønnsaker for en balansert ernæring.

error: Innholdet er beskyttet !!
0
    0
    Din handlekurv
    Vognen din er tomGå tilbake til butikk