You are currently viewing 10 forslag til måltider man kan lage vis man vil ned i vekt

10 forslag til måltider man kan lage vis man vil ned i vekt

Her er 10 forslag til raske og vektnedgangsvennlige middager:

  1. Grillet kylling med grønnsaker: Grill kyllingfilet og server den med en enkel salat bestående av bladgrønnsaker, agurk, tomater og en lett dressing.

  2. Ovnsbakt laks med brokkoli: Legg laksfilet og brokkolibuketter på et bakepapir, drypp over litt olivenolje, sitronsaft, salt og pepper, og bak i ovnen til fisken er ferdig.

  3. Quinoasalat med grønnsaker: Kok quinoa, og bland det med fargerike grønnsaker som cherrytomater, agurk, avokado og fetaost. Topp med en sitronbasert dressing.

  4. Taco-salat: Lag en taco-inspirert salat med karbonadedeig, bønner, mais, salsa og en lett dressing. Server det i en stor bolle eller wrap.

  5. Fylte paprika: Fyll paprika med en blanding av brun ris, sort bønner, mais og tomater, og bak dem i ovnen til de er møre.

  6. Kyllingwok med nudler: Wok strimlet kylling med en rask wokblanding av frosne grønnsaker og nudler, krydret med soyasaus og ingefær.

  7. Rask tunfisksalat: Bland tunfisk med kikerter, agurk, tomater og oliven, og kle det med en sitron- og olivenoljebasert dressing.

  8. Vegetarisk quesadilla: Lag en quesadilla med fullkornstortilla, revet ost, sorte bønner og grønnsaker. Stek den i pannen til osten smelter.

  9. Ovnsbakte søtpotetfries: Skjær søtpoteter i fries-form, krydre med paprikapulver og bake dem i ovnen til de blir sprø.

  10. Rask og enkel suppe: Kok opp grønnsaksbuljong, tilsett frossen grønnsaksblanding og kok til grønnsakene er møre. Tilsett eventuelt litt kokt kylling eller linser for ekstra proteiner.

Disse raske og enkle måltidene er næringsrike og bidrar til vektnedgang når de kombineres med et generelt sunt kosthold og en aktiv livsstil. Pass på å velge magre proteinkilder og ha et variert utvalg av grønnsaker for en balansert ernæring.

Legg igjen en kommentar