www.herba-shake.no

Copyright av Innhold og Design på Herba-shake.no: Vår Kreative Identitet

Vi ønsker å dele viktige retningslinjer angående innhold og design på Herba-shake.no for å sikre at vår kreative identitet blir respektert.

Innholdets Beskyttelse

Alt på vårt nettsted, inkludert tekst, bilder, grafikk, logoer, videoer og annet materiale, er underlagt opphavsrett og andre immaterielle rettigheter. Du må innhente skriftlig tillatelse fra oss før du kopierer, endrer, distribuerer eller publiserer noe av dette innholdet.

Varemerker og Logoer

Eventuelle varemerker, logoer, bilder eller annet beskyttet materiale som vises på Herba-shake.no, tilhører de respektive eierne og er beskyttet av deres rettigheter. Bruk av dette materialet krever nødvendige tillatelser fra rettighetshaveren. Ethvert brudd på disse rettighetene kan få juridiske konsekvenser.

Brudd på Rettigheter

Vi tar brudd på opphavsrett og andre immaterielle rettigheter på alvor. Enhver form for overtredelse, inkludert reprodusering, modifikasjon, distribusjon eller republisering av innholdet på vårt nettsted, er strengt forbudt uten vår skriftlige tillatelse.

Identisk Utforming

Vårt webdesign, inkludert layout, farger, bilder og visuelle elementer, er også beskyttet av immaterielle rettigheter. Enhver form for identisk eller lignende utforming anses som eksklusivt tilhørende Herba-shake.no og er underlagt de samme vilkårene og betingelsene som beskrevet ovenfor.

Juridiske Konsekvenser

Enhver overtredelse av opphavsrett eller immaterielle rettigheter knyttet til innholdet eller designet på Herba-shake.no vil bli betraktet som et alvorlig brudd på gjeldende lover. Besøkende har strengt forbudt å handle i strid med disse rettighetene, og vi forbeholder oss retten til å iverksette passende juridiske tiltak ved brudd.

Vi oppfordrer deg til å respektere vår kreative innsats og rettigheter. Ved spørsmål, bekymringer eller rapportering av eventuelle brudd, ber vi deg vennligst kontakte oss via vårt kontaktskjema. Takk for at du er en del av vårt digitale fellesskap og for din forståelse av disse retningslinjene.

error: Innholdet er beskyttet !!
0
    0
    Din handlekurv
    Vognen din er tomGå tilbake til butikk