Herba-shake.no nettbutikk l Selvstendig Herbalife medlem

Frakt

Levering

Gratis frakt ved kjøp over 1200 kr uansett vekt og størrelse. Kjøp under 1200 kr har vi satt ned prisen på fast frakt til kun 99,- uansett vekt og størrelse.

 

Når vi mottar din bestilling, sender vi deg en bekreftelse via e-post med informasjon om bestillingen. Gjør det til en vane alltid å kontrollere ordrebekreftelsen slik at alt ser OK ut. Skulle det være noe som er uklart, kan du ta kontakt med vår kundeservice umiddelbart. Ta vare på ordrebekreftelsen for å ha den tilgjengelig i tilfelle kontakt med kundeservice. Når du kontakter oss, er det bra hvis du har ordrenummer klart. Kontroller alltid innholdet i en pakke for å se om det stemmer overens med din ordrebekreftelse.

Normalt har du pakken i løpet av 3–5 virkedager, Posten Norge. Det kan ta lengre tid i forbindelse med helligdager eller hvis du bor i en del av landet der postgangen tar lengre tid (i utkantstrøk samt den nordlige delen av landet). Ved større kampanjer-Salg kan det også ta litt lengre tid. 

 

 

 

Dersom kunden ikke henter sin pakke, forbeholder Herba-shake.no seg retten til å fakturere en avgift på 250 kr for dekning av retur- og fraktkostnader. Dette beløpet dekker våre administrative kostnader knyttet til returhåndteringen.

Vi forstår at det kan oppstå situasjoner der det ikke er mulig for kunden å hente pakken innen fristen. I slike tilfeller ber vi deg vennligst om å gi oss beskjed. Dette gir oss muligheten til å kontakte transportleverandøren for å forlenge oppbevaringstiden på postkontoret.

Du skal også ha mulighet til forlenge hentefrist selv via Posten-appen eller i kontakt med chat med Posten.no

Det er viktig å merke at pakker som ikke blir hentet innen fristen ikke faller inn under angrerett- eller returpolitikken. Pakker vil normalt bli oppbevart på postkontoret i omtrent 10 dager før de sendes tilbake til avsender

På Herba-Shake.no benytter vi Posten som vår transportleverandør i Norge.

Når pakken ankommer din adresse, vil det bli forsøkt én levering ved din dør. Dersom mottakeren ikke er tilgjengelig, blir pakken sendt til nærmeste butikk for avhenting.

Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere at leveringen vil skje ved døren, da dette avhenger av Postens tjenester.

Hjemlevering er ingen bestilt tjenete fra kunde, levering kan være både hjemlevert eller rett i butikk.

Kunder har muligheten til å avtale alternativ igjennsetting via e-post eller Posten-appen, men dette gjøres på eget ansvar.

Lurt med et sikkert sted for utlevering.

Det er viktig å merke seg at verken Herba-Shake.no eller Posten kan holdes ansvarlig for hendelser som måtte inntreffe med pakken etter at den er igjensatt

Når pakken sendes fra Herba-shake.no får du en mail med pakkesporingsnummer, du kan følge pakkens fremdrift på www.posten.no.
Du vil også motta sms med sporingsnummer og hentekode som du viser på utleveringsstedet for å hente din pakke.
Tips: Last ned postens sporingsapp klikk her

0