Herba-shake.no nettbutikk l Selvstendig Herbalife medlem

Bli Rabattmedlem?

Bli rabattmedlem i Herbalife – Få opp til 15-%50% rabatt!

Ved å registrere deg hos Herbalife Nutrition kan du samle poeng og få opp til 50% rabatt på produktene. Du bestiller da selv direkte på www.myherbalife.comDu får 15% eller 25% rabatt fra og med første bestilling som Herbalife fordelskunde eller Herbalife distribitør.

Du har to muligheter for å velge som medlemsskap:

FORDELSKUNDE

Som en Herbalife fordelskunde får du tilgang til eksklusive rabatter på alle Herbalife-produkter 15%-35% rabatt, samt personlig veiledning og tilgang til spesielle arrangementer og opplæringsøkter.

For å bli en Herbalife fordelskunde, trenger du bare å registrere deg på Herbalifes nettside og velge fordelskundealternativet. Det er ingen kjøpekrav eller andre forpliktelser, og du kan når som helst avslutte ditt medlemskap.

Som en fordelskunde vil du få eksklusive tilbud og rabatter på Herbalife-produkter, og du vil også få tilgang til personlig veiledning fra Herbalife-uavhengige distributører som kan hjelpe deg med å velge de beste produktene for dine behov. Du vil også ha muligheten til å delta på spennende arrangementer og opplæringsøkter som er spesielt designet for Herbalife fordelskunder.

Fordelskunde-programmet er en flott måte å spare penger på Herbalife-produkter og få personlig veiledning og støtte fra Herbalife-fellesskapet. Det er enkelt å registrere seg og begynne å dra nytte av fordelene som Herbalife fordelskunde.

DISTRIBUTØR

Herbalife-distributører er uavhengige entreprenører som selger Herbalife-produkter direkte til kunder. Som en Herbalife-distributør kan du kjøpe Herbalife-produkter til en rabattert pris fra 25%-50% og selge dem videre til kunder venner familie med fortjeneste. Distributører har også muligheten til å bygge opp et team av andre distributører og tjene provisjon på salget deres(Ikke noe krav)

Men det er ingen krav om salg ved og være en Herbalife distribitør, man kjøper når det passer man selv.

Herbalife-distributører får tilgang til personlig opplæring og støtte fra Herbalife, inkludert verktøy og ressurser for å hjelpe dem med å bygge og drive sin egen virksomhet. Distributørene har også muligheten til å delta på Herbalife-arrangementer og konferanser, samt få tilgang til eksklusive produkter og rabatter.

For å bli en Herbalife-distributør, må du først registrere deg og kjøpe en Herbalife-distribitør-pakke, som gir deg tilgang til en rekke verktøy og ressurser for å komme i gang. Deretter kan du begynne direkte og kjøpe til deg selv, eller selge Herbalife-produkter og bygge opp din egen virksomhet.

Liker du produktene er det en gode ide og bli rabattmedlem, da du sparer mer!!

Hvem elsker vell ikke rabatter?

Gå inn på www.myherbalife.com, velg “Registrer deg på nett”. Velg ditt medlemskap, fyll ut personlig informasjon og skriv så inn mitt id.nr. 4810502038
og bokstavene LIL. Trykk deg igjennom til bestilling av medlemspakken.

Følg stegene!!

Trenger du hjelp? eller mer informasjon
Kontakt oss

0